Gelukseten: Lekker eten voor een gelukkigere geest

In deze Scandinavische bestseller spreekt wetenschapsjournalist Henrik Ennart verschillende toonaangevende onderzoekers over de relatie tussen het brein en het bord. Wat blijkt? Van stress tot angststoornissen en van zwaarmoedigheid tot hersenmist. Het houdt allemaal verband met wat er op ons bord ligt. Het goede nieuws is: binnen 24 uur kan de positieve verandering in je systeem al ingezet zijn.

Eten kan zowel lekker als heilzaam zijn, niet alleen goed voor het lichaam, maar ook voor ‘the soul’!

Maar hoewel eten een medicijn kan zijn, zo moet het niet smaken! En daarom vertaalt de Zweedse topchef en coauteur Niklas Ekstedt de wetenschappelijke kennis in 38 geweldige recepten met ingrediënten uit de gezondste keukens van de wereld: de Scandinavische, Japanse en de mediterrane. Een boerenkoolsalade of een gazpacho, golden milk of wat gegrilde kip? Geluk smaakte nooit eerder zo lekker!