Legendarische Land Rover Defender trapt serie iconicars af

  • In samenwerking met JoinTheTalent – platform voor opkomend grafisch talent – presenteert Land Rover de ‘Landy’, de eerste artprint in de serie IconiCars
  • Van elke verkochte ‘Landy’-artprint gaat vijf euro naar Drive Against Malaria
  • Land Rover steunt Drive Against Malaria al tien jaar: www.driveagainstmalaria.nl

JoinTheTalent en Land Rover geven hiermee op creatieve wijze kleur aan tien jaar ondersteuning van de stichting Drive Against Malaria. Dat gebeurt met de verkoop van ‘Landy’-artprints. Het betreft een afbeelding van het silhouet van de legendarische Defender. Van elke verkochte artprint gaat vijf euro naar Drive Against Malaria.

De legendarische Defender bijt het spits af voor een nieuwe serie artprints, genaamd IconiCars. Het gaat om prints van de meest iconische auto’s uit de geschiedenis. De lancering van de serie IconiCars valt samen met het zeventigjarige bestaan van Land Rover. Daarmee is de ‘Landy’-artprint een eigentijdse, passende hommage aan de originele Land Rover, de auto die het immers heeft mogelijk gemaakt om slecht bereikbare delen van de wereld te ontdekken. En dankzij de capaciteiten van de Land Rover in ruig terrein zijn ook vele levens gered.

Hoogwaardige artprints, bijdrage aan goede doel

Initiatiefnemer JoinTheTalent presenteert de hoogwaardige IconiCars-artprints in minimalistische stijl van het silhouet van de meest iconische auto’s uit de geschiedenis. De ‘Landy’-artprint wordt, net als de andere auto’s die nog in de serie verschijnen, in een gelimiteerde oplage van driehonderd prints aangeboden. De tijdloze prints op hoogwaardig papier zijn genummerd en voorzien van een certificaat. Elk model is gekoppeld aan een goed doel, dat gekozen is door het merk van de weergegeven auto. In het geval van de ‘Landy’-artprint doneert Land Rover per verkochte print vijf euro aan Drive Against Malaria.

Stichting Drive Against Malaria

Al sinds 2009 levert Land Rover jaarlijks vaste en ook incidentele bijdragen aan het terugdringen van malaria op het Afrikaanse continent. Drive Against Malaria is een initiatief van de Brit David Robertson, die in 1988 begon met zijn wereldwijde malariacampagne. Land Rover Nederland is al jarenlang een enthousiaste supporter van de stichting Drive Against Malaria.

IconiCars en JoinTheTalent zijn trots op de eerste samenwerking met Land Rover Nederland en Drive Against Malaria. De driehonderd exemplaren van de ‘Landy’ worden aangeboden via de website van JoinTheTalent en in de gelijknamige webshop op www.Etsy.com.