Ook Superjuffie is bekroond met een Gouden Film

Superjuffie is bekroond met een Gouden Film. De familiefilm van de makers van Mees Kees en Dummie de Mummie heeft meer dan 100.000 bezoekers naar de bioscoop getrokken. De film ging in première op het Nederlands Film Festival 2018 en is sinds 10 oktober te zien in de bioscoop. Regisseur Martijn Smits werd feestelijk verrast met de award tijdens het Cinekid Festival door de kinderen uit de film. De film awards zijn een initiatief van het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds. Superjuffie is de achtste film die dit jaar de Gouden Film status behaald.

Juf Josje is een heel gewone juf, maar als ze een mysterieus beeldje ontdekt, verandert ze plotseling in Superjuffie. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, kan met dieren praten en komt in actie als die in gevaar zijn! Dit is nogal onhandig als je als nieuwe juf les moet geven aan groep 6. Een aantal leerlingen ontdekt het geheim van Josje en helpt haar smoesjes te verzinnen voor de strenge meester Snor zodat zij dieren kan blijven redden. Maar als er een tijgertje verdwijnt uit de dierentuin, moeten Superjuffie en de kinderen samenwerken om dit mysterie op te lossen en grotere problemen te voorkomen.

© 31pictures, Op de foto vlnr: Lucas Reijnders, Josephine Nollen, Jeevan Dhanpat, regisseur Martijn Smits, Bente Wallenburg.

In de avonturen van Superjuffie is het grootste avontuur om op te komen voor jezelf en te leren dat jij er mag zijn.